Informačná nákaza

10. mar. 2020 | Koronavírus, Komentáre

Zdroj obrázka:

Informačná nákaza 1

Aj keď som si myslel, že sa úplne odmlčím od politiky a verejného života, nedá mi nereagovať na postupy vládnych špičiek vlád sveta a našej vlády Slovenskej. Mimochodom už mám druhú sms od našej vlády o tom ako sa mám správať a pripomína mi to opatrenia zo sci-fi filmov o hroziacej zombie nákaze.
Máme tu korona vírus, ďalší strach v rade strachov, no máme tu niečo omnoho väčšie než je tento fyzický vírus.
Nie je v mojom záujme ľudí strašiť konšpiráciami, preto prosím môj názor berte len ako môj názor a urobte si vlastný záver a vnímajte pocit z toho čo píšem viac, ako samotnú informáciu ktorú zdieľam.
Už veľmi dlho nesledujem televíziu, nepočúvam rádio, nečítam správy na Facebooku, ani celkovo na internete. Čokoľvek čo sa ku mne dostalo, bola náhoda pri cestovaní do práce či náhodné započutie rádia na miestach kde som sa zdržoval mimo môjho bydliska. Moja informačná deprivácia bola tak veľká, že som si za ten čas vybrúsil cit na informácie, pocit z toho čo sa ľuďom zdieľa prostredníctvom masmédií.
Častokrát som premýšľal ako sa v tomto svete brániť oveľa väčšiemu zhubnejšiemu a smrteľnejšiemu vírusu než je akýkoľvek fyzický vírus , ktorý tu bol prepustený za posledné tri dekády. Ide o vírus s názvom informácia. Informácia dnes neslúži na poučenie, či rozvoj ducha a svetského života, ale na manipuláciu, ovplyvňovanie, degradáciu, odtrhnutie, fragmentáciu či rozbitie štruktúr človeka.

Môj poznatok pre dnešnú dobe je ten, že informácia ktorá ide cez všetky štruktúry masmédií má práve túto kontúru. Ide o jadrovú hlavicu, ktorá je vysielaná do tiel každého človeka , na ktorého vplýva akékoľvek informačné externé masmédium. Táto jadrová hlavica má za úlohu rozbiť prirodzené procesy v človeku a po výbuchu zasiať informačný vírus, ktorý zasiahne celú štruktúru človeka.
Najskôr je napadnutá myseľ samozrejme, pretože tá je najviac postihnuteľná cez zmysly človeka, ktoré sú v tomto svete s informáciami prepojené. Pokiaľ myseľ odovzdáme do rúk informačnému vírusu, prehrali sme bitku, bola prekonaná naša informačná imunita a tieto informácie, kódy, zámery sa šíria do celého tela, do celej bytosti a je veľmi ťažké takéto napadnutie zvládnuť cez naučené vzorce tohto sveta, ako je liečba psychologických a fyzických chorôb cez lieky a klasickú medicínu. Existuje len jedna mnou známa ochrana, ale o tom na konci mojej spovede.
Máme tu teda informačnú vojnu. Svetová vojna už dávno začala, prebieha a je zákerná. Má na svedomí viac úmrtí než je 100 násobok akejkoľvek nákazy ktorú sme tu zažili za posledných 100 rokov. 100 násobok sa však exponenciálne zväčšuje každým jedným rokom ľudského neuchopenia tejto nákazy, ktorá prebieha za všetkým tým dennodenným klasickým životom, ktorým je aj aktuálna nákaza korona vírusu.
Aby ste si vedeli predstaviť dopad informačnej nákazy, tak vynásobte nákazu na následky korona vírusu za posledné obdobie 1000.000 krát a exponenciálne zvyšujte túto nákazu každý rok o jeden násobok.
Zabíja nás odvrhnutie svojej vlastnej pravdy, toho čo cítime, toho čo je v nás , každej neprežitej a potlačenej emócie v každej chvíli v nás.
Radšej ako prežiť vlastný strach, ktorý nám len ukazuje cestu k sebe samým, budeme prežívať strach napríklad z korona vírusu ( strach z ekonomickej krízy, zhoršujúcej sa ekonomickej situácie v štáte, strach z exekútorov, strach zo zlej situácie v zdravotníctve atď atď. ), teda aspoň to je zámerom tých ktorí zosnovali nákazu korona vírusom a šíria ho do celého sveta.
Nech to robí ktokoľvek, nie je to dôležité, nie je podstatné o koho ide, aký je veľký, mocný, koľko majú títo ľudia peňazí a akí sú títo ľudia „nebezpeční“ , pretože aj toto je len šírenie strachu z bezmocnosti o neschopnosti vykonať zmenu vo svojom živote.
Moje poznanie z moje pôsobnosti pri politike bolo to, že strach politikov a ich prisluhovačov je väčší než sú ich vyhrážky tým, ktorí sa vyjadrujú proti záujmom tých politikov, ktorí chcú ovládať či zneužívať iných ľudí. Ich strach je tak veľký, že urobia čokoľvek, aby si pozíciu, kde strach môžu vyvolávať udržali. No tu existujú dôsledky a tým sa nevyhne nikto, kto takto koná, ak by niekto náhodou mal strach, že „zlým tým hore“ aj tak všetko prejde.
Vždy platí, že udržiavaním strachu v iných, si držím odstup od toho vlastného strachu …… no len do času.

Pointou je, že človek je ovládaný vlastným strachom ak to dovolí. Tento strach ktorý keď prekoná, objaví neskonalú silu, ktorú má ako bytosť, nie len ako človek z mäsa a kostí, človek ktorým je ako duša ktorá si toto telo oblieka.
Vedomý človek má silu tak veľkú, že podnecuje transformáciu v sebe, vo svojom blízkom ale aj širokom okolí. Má dopad na každého kto má zámer ovládať, ničiť, manipulovať, vyciciavať a zneužívať.
Vedomý človek má takú veľkú silu, že jeden takýto človek dokáže zmeniť celú krajinu už len tým, že prejavuje seba samého, svoju prirodzenosť, ktorá sa skrýva za vlastným strachom, ktorý sa naučí prekonávať.
Každý z nás má túto schopnosť prekonať sám seba, svoj strach a nájsť svoju silu , svoju prirodzenosť a schopnosť meniť seba a svet okolo seba len tým že robí to čo cíti.
Prečo teda zasievať strach medzi ľudí, keď každý sa pasuje s tým svojim špecifickým strachom? Pretože ide o náš vlastný strach, ktorý len tým, že sme s ním každý deň, ho pomaličky spracovávame a dostávame sa tak bližšie k sebe.
Čo ak však nastane prípad, že nás niekto infikuje iným strachom, strachom z niečoho externého vonkajšieho, niečoho čo nepoznáme, nejde to z nášho vnútra a tým ide pre nás o neznámu energiu, čo sa stane potom ?

O to práve ide v tejto chvíli, bojuje sa o našu pozornosť o náš zdroj, ktorý je väčší než je výkon všetkých jadrových elektrárni sveta, než je výkon všetkých ekonomík sveta. O pozornosť ktorá sa rovná a často krát presahuje výkon a vyžarovanie stredu našej slnečnej sústavy, slnka, ktoré nám dáva život.
Bojuje sa o našu energiu , ktorú negenerujú naše raňajky, obed a večera. Ide o energiu so samotnej podstaty nášho života, ktorú si buď necháme pre seba, tak ako nám bola daná do vienka nášho života tu a teraz, alebo cez trójskeho koňa informačného vírusu zasiateho do nás si ju necháme kradnúť niečím, niekým mimo nás.
Otázkou je komu chceme veriť, komu veríme, tomu odovzdávame našu vlastnú energiu, naše vlastné slnko, náš vlastný stred našej vlastnej galaxie.
Takže niekto by mohol povedať, že ide o hviezdne vojny, no to už zachádzam veľmi ďaleko.
Keď sa vrátim opäť na zem, podstatné je to, čo s tým môžem spraviť. Ako už zasiaty informačný vírus môžem vyliečiť, ako sa brániť voči tým ktoré prídu v budúcnosti, tým ktoré budú opäť náročnejšie ako je napríklad korona vírus a oni prídu a budú stále sofistikovanejšie a horšie k rozoznaniu mysľou a myšlienkovou analýzou.
Opäť nie je dôležité odkiaľ prídu, stačí sa zamerať iba na jedno miesto, dať pozornosť iba na jedno miesto v našom živote a zvládneme aj ten najhorší a najsofistikovanejší vírus, ktorí na nás niekto vyšle.
Je to miesto ktoré má naša civilizácia vytiahnuté v dosahovaní cieľov a predstáv, ktoré nás vedú tam vonku do tohto neustáleho snaženia sa. Lenže to miesto je a vždy bolo v centre našej vlastnej slnečnej sústavy, niekto to volá srdce, niekto slnko, podstatné je že ide o to čo cítime v každej chvíli.
To čo cítime to je odpoveď na všetko a zároveň obrana voči taktike získania našej energie ukradnutím našej pozornosti tam vonku, niekým tam vonku, obrana voči akýmkoľvek vírusom, či už fyzickým, alebo tým informačným, ktoré v nás vytvoria prostredie aj pre tie fyzické vírusy, nech sú zosnované kýmkoľvek.
Súhlasím teda s radou odborníkov, že netreba panikáriť a dbať na hygienu, umývať si ruky a jesť zdravo.
Ja pridávam, prirodzene sa o seba starať, cítiť a preciťovať všetko čo sa práve deje a riadiť sa vlastným pocitom. Ak máte pocit že chcete cestovať tak kľudne cestujte, pretože váš pocit pozná všetky súvislosti a preto sa nemusíte riadiť nikým z vonku. Ak naopak máte pocit , že máte byť doma, tak tak konajte, no nenechajte v sebe šíriť cudzí strach, vonkajší strach , strach ktorý nie je váš a niekto sa vás snaží len presvedčiť, že máte robiť to čo je zámerom niekoho cudzieho.
Každý máme čo robiť s vlastnými strachmi. Tie cudzie si pustiť k sebe, je to isté ako si pustiť do vlastného domu zlodeja a nechať ho kradnúť svoje jedlo, peniaze a nechať ho spať v našej posteli, zatiaľ čo hladní spíme na studenej tvrdej zemi, bodaj by sme z toho neochoreli a nechradli.
Sme slobodné bytosti a obmedziť náš pohyb a svoj život môžeme len my sami.
Preto načúvajte čo vám hovorí vaše vnútro , zvážte aké informácie k vám prichádzajú a vyhodnoťte ich na základe vášho pocitu a konajte z tohto pocitu. Nikto nás nemôže uväzniť, obmedziť, ani nakaziť, pokiaľ to my sami nedovolíme.

– Jozef Žarnovičan

0 komentárov