Andrej Danko náhle na protest odišiel z diskusie Hospodárskych novín a rádia Expres: „Nečudujem sa už, že vôbec neprišli lídri za SMER, Sme Rodina a ĽSNS“.

24. feb. 2020 | Nekomentovaný výber

Zdroj obrázka:

Branislava Závodského netreba legitimizovať….Andrej Danko náhle na protest odišiel z diskusie Hospodárskych novín a rádia Expres: "Nečudujem sa už, že vôbec neprišli lídri za SMER, Sme Rodina a ĽSNS". 1.

MAINSTREAM NA ROZDIEL OD „ALTERNATÍVNYCH MÉDIÍ VŠETKO OVERUJE:

A teraz trochu vážne. Moderátor Branislav Závodský argumentuje ohľadom obrany vzdušného priestoru číslami Inštitútu pre finančnú politiku, ktoré sú podľa Andreja Danka hlboko podhodnotené a nereálne. Branislav Závodský tvrdí, že ak sú tie čísla mylné, tak to nie je jeho chyba, ale nech sa Danko obráti na spomínaný Inštitút.
Ak teda platí, že mainstream na rozdiel od „alternatívy„ všetko overuje z dvoch nezávislých zdrojov, z akého ďalšieho zdroja overil tieto čísla pán moderátor Závodský? Očividne z nijakého ďalšieho….
Ale inak milé deti, je ohľadom overovania informácií medzi alternatívou a mainstreamom „OBROVSKÝ„ rozdiel Andrej Danko náhle na protest odišiel z diskusie Hospodárskych novín a rádia Expres: "Nečudujem sa už, že vôbec neprišli lídri za SMER, Sme Rodina a ĽSNS". 2.

Andrej Danko náhle na protest odišiel z diskusie Hospodárskych novín a rádia Expres: "Nečudujem sa už, že vôbec neprišli lídri za SMER, Sme Rodina a ĽSNS". 3

Source: Andrej Danko náhle na protest odišiel z diskusie Hospodárskych novín a rádia Expres: „Nečudujem sa už, že vôbec neprišli lídri za SMER, Sme Rodina a ĽSNS“ – Hlavné správy

0 komentárov