Konšpirátori sa zamotávajú do vlastných konšpirácií.

27. nov. 2019 | Komentované správy, Morhovky

Zdroj obrázka:

Rozumieme konaniu Hlavných správ a gratulujeme im k ich víťazstvu nad konšpirátormi z konspiratori.sk. Značná časť príjmov Hlavných správ je tvorená z príjmov z reklamy. Projekt konšpirátori.sk mieril práve na túto oblasť čím oberal portál Hlavné správy o značnú časť ich prijmu. Preto je samozrejme konanie Hlavných správ v tomto smere pochopiteľné. Naproti tomu Slobodný vysielač nepôjde touto cestou, pretože my sme hrdí na to, že na tejto konšpiračnej stránke figurujeme. A mimoriadne nás teší aj ten fakt, že sme od konšpirátorov dostali vysoké hodnotenie.

Raz, sa totiž o tejto nenormálnej dobe budú učiť naše deti. A je potrebné zachovať dôkazy tohto šialenstva pre budúce generácie. Konšpirátori z konspiratori.sk…MOR HO!

Konšpirátori sa zamotávajú do vlastných konšpirácií. 1

Spoločnosť NetSuccess, ktorá prevádzkuje zoznam webstránok konspiratori.sk, snažiacej sa zosmiešňovať a haniť iné webstránky tým, že ich označuje za „konšpirátorov“, bola súdnym rozhodnutím zaviazaná vymazať doménu hlavnespravy.sk z uvedenej neslušnej webstránky Spoločnosť NetSuccess je zároveň dcérskou spoločnosťou vydavateľa denníka SME, takže rozhodnutie súdu úplne odignorovala. Prevádzkovateľ portálu hlavnespravy.sk, v …

Source: Konšpirátori sa zamotávajú do vlastných konšpirácií – Hlavné správy

0 komentárov