Komisárka RE vyjadrila znepokojenie nad zákonom o interupciách v SR.

26. nov. 2019 | Komentované správy, Ľudsko-právna totalita

Zdroj obrázka:

Brusel je znepokojený. Vyrušuje ho, že sme si na Slovensku dovolili uvažovať o zákaze reklamy na interrupcie. Úradníci v EÚ zistili, že vraj zákaz reklám by mohol  odborníkom v oblasti zdravotníctva zabrániť poskytovať verejné informácie ohľadom bezpečných služieb v oblasti umelých potratov a brániť ženám v prístupe k voľne dostupným, nezaujatým a dôkazmi podloženým informáciám o svojich právach v oblasti sexuálneho a reprodukčného zdravia a súvisiacich práv.

Hmmm…človek by ani nepovedal aká je tá reklama spásonostná vec. My hlupáci, sme si vždy naivne mysleli, že reklama je manipulatívny nástroj, ktorého hlavným cieľom je vytiahnuť ľuďome peniaze z vrecka. A ahaho…nakoniec zisťujeme že podľa bruselských elít, je reklama normálne že edukatívny nástroj, bez ktorého by sme tu všetci boli stratení a nepoznali by sme svoje práva…:-)

Komisárka RE vyjadrila znepokojenie nad zákonom o interupciách v SR. 1Komisárka vyzvala NR SR, aby zabezpečila, nech sú všetky zákony a opatrenia týkajúce sa sexuálneho a reprodukčného zdravia žien a ich práv v súlade s príslušnými medzinárodnými štandardmi EÚ.

Source: Komisárka RE vyjadrila znepokojenie nad zákonom o interupciách v SR

0 komentárov