PR kroky PS/Spolu v duchu bizarných protirečivostí.

14. nov. 2019 | Komentované správy, Parlamentné voľby 2020, Progresívny rováš

Zdroj obrázka:

Koalícia PS/Spolu v posledných týždňoch zažila viaceré významné udalosti na strane ich PR. Nie všetkým médiá venovali primeranú pozornosť a niektoré súvislosti ostali opomenuté.

Zhrňme si to:

PS/Spolu chce Centrum pre hybridné hrozby a dezinformácie. Lebo Rusko je hrozba.

PS/Spolu spolupracovalo s agentúrou, ktorej ľudia sú obvinení z pokusu o prevrat a prijali z ruskej firmy 1,5 milióna eur. Spoluprácu PS/Spolu ukončili, podľa vlastných tvrdení, iba pre zmenu v stratégii kampane.

PS/Spolu chce Centrum pre hybridné hrozby a dezinformácie. Lebo dezinformácie na sociálnych sieťach sú hrozba a mladí sú najzraniteľnejší.

PS/Spolu verbuje v rámci kampane „online úderku“, čo zaváňa koordinovaným masovým trollingom aj na najzraniteľnejších mladých ľudí.

To nejako nevychádza. Respektíve: chce nás PS/Spolu chrániť samé pred sebou?

Ďalšiu bizarnú epizódu tvorí personálna rošáda okolo Henriety Hajtovej – ako pracovníčka tlačového oddelenia prezidentskej kancelárie zdieľala na svojom Instagramovom profile logo Národného pochodu za život, pričom k nej pridala popis: „Inkvizítori. Pokrytci. Pedofili. Úchyláci.“

Hajtovej prejav prezidentka odsúdila a hrozilo, že ju vyhodia.

Hajtová nakoniec po dohode so zamestnávateľom odišla na vlastnú žiadosť. Vraj o odchode uvažovala už po odchode Kisku.

Hajtová bola personálne dedičstvo po Kiskovi, pričom Kiska je oproti Čaputovej oveľa konzervatívnejší. Ak Hajtovej tak leží v žalúdku pochod za život, neprekážalo jej, že Kiska pri tzv. referende o rodine avizoval, že za dve otázky z troch zahlasuje „áno“?

Nakoniec ide do Spolu starať sa o ich online komunikáciu, v ktorej iba nedávno eticky totálne zlyhala.

Komunikácia PS/Spolu je pomerne slušná, nekonfliktná, neagresívna a dokonca často bazíruje až na komicky rodovo korektnom vyjadrovaní.

Uvidíme, či nové statusy Hajtovej budú o úchylákoch a úchyláčkach, o pedofiloch a pedofilkách, inkvizítoroch a inkvizítorkách.

 

PR kroky PS/Spolu v duchu bizarných protirečivostí. 1Koalícia PS/Spolu v posledných týždňoch zažila viaceré významné udalosti na strane ich PR. Ich bližšie súvislosti si skúsime priblížiť.

Source: PR kroky PS/Spolu v duchu bizarných protirečivostí

0 komentárov