Es-dé-ká 2.0

22. okt. 2019 | Komentované správy, Objektívny mainstream

Zdroj obrázka:

Kiska odmietol malé SDK. Uprednostnil seba. Ale inak hovorí o bloku (spolupracujúcich). Bol by hlupák, ESET nemá na výber.

Antitalent Truban je toxický. Vo fyziologickom zmysle slova. Nový Beblavý ešte viac. V starom gorilovskom zmysle slova. A hoci v skutočnosti je toxický aj Kiska, médiá jeho pozemky, čudné známosti na pozemkovú mafiu a krátenie daní omieľať nebudú. Pre nich je jasným garantom očisty, ktorú Slovensko tak potrebuje. Až sa chce zvolať, lebo ESET. Ale to by bola samozrejme deinformácia. Teda až na ten spoločný obed.

A tak Kiskovi rastú percentá a pritom nemusí robiť nič. Ako za starých dobrých čias prezidentovania.

Naviac, po úpise Hlinu a odchode liberálne správne uvedomelých súkmeňovcov musia pomýlenci Sulík s Matovičom spolupracovať. Či sa im to páči alebo nie, nemajú na výber. Ak sa nepridajú, nebudú. Budú teda užitoční Kiskovi. Či sa im to páči alebo nie. Aj keď dobre vedia, že o ich zarezanie sa skôr či neskôr postarajú médiá. Tie, čo milujú Kisku. Teda skôr skôr ako neskôr.

Hurá, eSDéKá 2 už nie je konšpirácia. Už o tom môže písať aj mainstream. Oslávte široký Demokratický Blok zmeny. Sedem rozmanitých kohútov na malom smetisku.

Ale nedajte sa zmýliť. Ono sa to ešte mediálne poddá. Yes we can. Dajme zelenú Zmene. Poďme spolu očistiť túto krajinu. Ale len s tými čistými, novými politikmi. S Kiskom samozrejme.

[visual-link-preview encoded=“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″]

Foto: SME/Jozef Jakubčo

0 komentárov