Jakutský šaman sa podrobil vyšetreniu v psychiatrickej klinike.

20. sep. 2019 | Komentované správy, Ľudsko-právna totalita, Progresívne oxymorony

Zdroj obrázka:

Kauzu pod názvom „Ten chalan je šaman„ so záujmom sledujeme. Chalanisko vyhlásil, že ruský prezident Vladimír Putin je „zástupca temných síl“, pričom „porátať s ním sa môže len šaman.“ OK. Chalanisko skončil na psychiatrii. Pikantné je, že organizácia Amnesty international ho už stihla označiť za väzňa svedomia.

Milé deti ono je to takto. Ak bežne človek o sebe hovorí že je šaman, ktorý bojuje s temnými silami a vyberie sa vydymiť nejakého prezidenta z jeho úradu, väčšinou končí takáto osoba tam, kde jej reálne dokážu tak trochu pomôcť. Na psychiatrii. No ale pozor, zásadná zmena nastáva v momente, keď takáto osoba chce svet očistiť od Putina. V tomto momente dochádza rázom k prekvalifikovaniu zdravotného stavu danej osoby a sťaby šibnutím čarovného prútika sa z nej stáva väzeň svedomia… Jedno musíme priznať, táto kauzička nás začína celkom baviť ?

Jakutský šaman sa podrobil vyšetreniu v psychiatrickej klinike. 1Rozhlasová stanica Echo Moskvy medzičasom uviedla, že šaman je už doma. Dodala tiež, že Gabyšev bude údajne stíhaný pre podozrenie z extrémizmu.

Source: Jakutský šaman sa podrobil vyšetreniu v psychiatrickej klinike

0 komentárov