Irán poprel účasť na útokoch na ropné zariadenia Saudskej Arábie.

18. sep. 2019 | 2 roky k pravde, 2x overené hoaxy, Alternatívne fakty, Dvojité metre, Komentované správy, S entuziazmom k 3. svetovej

Zdroj obrázka:

Milé deti. Máme nezvratné dôkazy, že to bol Irán. Napríklad komentátor obhajcov pedofilov z denníka s krycím názvom denník SME – Peter Schutz tvrdí, že to nikto iný ako Irán nemohol byť. Iste milé deti uznáte, že tento nezvratný dôkaz ťažko poprieť. Ale ak by ste si predsa len vy konšpirátori nehodní dovolili neveriť, tak vám dávame do pozornosti ešte jeden nezvratný dôkaz. Drony, ktoré použili jemenskí povstalci, boli vyrobené v Iráne. Takže za útokom stojí Irán. Ak by ste si vy konšpirátori nehodní dovolili klásť infantilné otázky typu, že či sú teda aj USA vinné, ak nejaký terorista vraždí s americkou M16-tkou v ruke, tak vedzte, že teraz miešate hrušky s jablkami a to je niečo inéééééé….

Irán poprel účasť na útokoch na ropné zariadenia Saudskej Arábie. 1Oficiálna nóta zdôrazňuje, že Irán nezohral pri tomto útoku žiadnu úlohu, a odsudzuje tvrdenia Američanov, ktorí hovoria opak, potvrdil pre agentúru IRNA nemenovaný predstaviteľ Teheránu.

Source: Irán poprel účasť na útokoch na ropné zariadenia Saudskej Arábie

0 komentárov