Dozvuky kauzy Mazurek a dôveryhodnosť alternatívnych médií | Veci Verejné

16. sep. 2019 | Komentáre

Zdroj obrázka:

Devínska výzva Za slovenské slobodné a zvrchované Slovensko upriamuje pozornosť na voľby v roku 2020, ktoré budú prelomové. Vyzýva predstaviteľov národných síl, že nie je čas ani miesto na egá lídrov a vyzýva ich k zodpovednosti a k snahe urobiť všetko pre to, aby hlasy národné orientovaných voličov neprepadli. Predovšetkým ich však vyzýva, aby neútočili na seba.

K Milanovi Mazurekovi sa vyjadril aj Daniel Lipšic. Čo povedal Milan Mazurek a čo Emil Hodál? Slovenská aktivistická justícia je slepá, pravdu sankcionuje. Ficov výrok a Pellegriniho reakcia – „predvolanie na koberček“. Bolo by to vtipné, ak by to nebolo absurdné. Médiá sa predháňali v pokrytectve a v manipulácii, väčšine novinárov chýba schopnosť počúvať s porozumením.

Prečo učiteľky považujú alternatívne médiá Hlavné správy či Zem a Vek za dôveryhodnejšie než denník SME či Denník N. Čo na to Ján Benčík a Juraj Smatana? Budú nám vychovávať nových Paľkov Morozovov, ktorí budú udávať rodičov a učiteľov? Kde to skončí? Čo sa stane, ak sa tento druh ľudí dostane k moci?

Nástup Druckera a Kisku a „dôveryhodnosť“ prieskumov …

Source: Dozvuky kauzy Mazurek a dôveryhodnosť alternatívnych médií | Veci Verejné

0 komentárov