Európa vás potrebuje. Fašisti a extrémisti pre ňu plán nemajú.

25. máj. 2019 | Nekomentovaný výber

Zdroj obrázka:

Ako sa dnes dopátrate pravdy? Väčšinou stačí presne znegovať, čo píšu mienkotvorné komentáre… 🙂 V tomto prípade výzvu šéfredaktorky SME:

   Slovensko nás potrebuje. Nadnárodní oligarchovia vlastniaci korporácie a ich poslušní eurobyrokrati pre neho plán nemájú. Nikdy jasne nepovedali, aké majú národné štáty a ich kultúry v zjednotenom superštáte ešte miesto. Majú plán pre Európu. A pre ňu len kampane ružovej budúcnosti. Plánujú však iba pre seba. Najčastejšie scenáre patetických seriálov, ktoré namotávajú diváka. Víziu pre Európu nahrádzajú sloganmi, ktoré im nadiktovali imidžmejkri a v horšom prípade rovno nadnárodné koncerny a finančníci. Bránia si Európsky parlament, ktorí si sprivatizovali. S agendou, ktorá samoúčelne rozkladá štáty. Vlastne nevieme, čo tam teraz pre náš prospech ešte robia, lebo to už priamo a konkrétne nepovedia. Dobrí Brusel, migranti pripravení obohatiť našu kultúru a ekonomicky nás zachrániť, osvietené Sorosove mimovládky, múdri euroúradníci, päťročné plány rozvoja s božskými eurofondami. To všetko sme už počuli. A predsa nanovo nás týmito sloganmi napchávajú. Nám, čo chceme žiť v demokratickej Európe národov, a nie v Spojených štátoch európskych samozvaných progresívnych nadľudí, ktorých zozadu poháňajú filantropické korporácie. Bez váhania robia výpredaj štátov, ich demokratických princípov a médií, vždy poslušne aj podľa amerických príkazov. Lebo vyhrávajú už len pomocou propagandy. Tá naša voľba nie je komplikovaná. Máme historickú skúsenosť s prepojením premyslu, oligarchie a politiky a vieme, kám tieto sociálno-inžinierske pokusy v najextrémnejších formách Európu doviedli.Aj v týchto voľbách im vieme povedať nie. Lebo ak to neurobíme teraz, jedného dňa už nemusia byť slovenské voľby, v ktorých budeme môcť naše nie povedať.Politické sily, ktoré chcú rozložiť národné štáty, ale nasadzujú vľúdnu masku ochrancu ich kultúr, v skutočnosti nie sú v prevahe.Budú len vtedy, ak tí, čo sú za výhodnú Európu pre všetky členské štáty, ktorá ešte verí v zdravý rozum, osvedčenú morálku, neideologizované vzdelanie, tradične koexistujúce a obohacujúce sa kultúry, solidaritu s bežnými ľuďmi i užitočnosť malého a stredného podnikania, ale hlavne demokraciu ako nemanipulovanú vôľu ľudu, ostanú počas volieb doma.

[visual-link-preview encoded=“eyJ0eXBlIjoiZXh0ZXJuYWwiLCJwb3N0IjowLCJwb3N0X2xhYmVsIjoiIiwidXJsIjoiaHR0cHM6Ly9rb21lbnRhcmUuc21lLnNrL2MvMjIxMjkxMzYvZXVyb3BhLXZhcy1wb3RyZWJ1amUtZmFzaXN0aS1hLWV4dHJlbWlzdGktcHJlLW51LXBsYW4tbmVtYWp1Lmh0bWwiLCJpbWFnZV9pZCI6MjQ5MDU4LCJpbWFnZV91cmwiOiJodHRwczovL3Nsb2JvZG55dnlzaWVsYWMuc2svd3AtY29udGVudC91cGxvYWRzLzIwMTkvMDUvNDE4NzkyN18xMjAweC0xLmpwZWciLCJ0aXRsZSI6IkV1csOzcGEgdsOhcyBwb3RyZWJ1amUuIEZhxaFpc3RpIGEgZXh0csOpbWlzdGkgcHJlIMWIdSBwbMOhbiBuZW1hasO6Iiwic3VtbWFyeSI6Ik5pa2R5IGphc25lIG5lcG92ZWRhbGksIMSNbyBieSBtYWxpIHYgZXVyb3BhcmxhbWVudGUgcm9iacWlLiIsInRlbXBsYXRlIjoidXNlX2RlZmF1bHRfZnJvbV9zZXR0aW5ncyJ9″]

0 komentárov