URČITE SOM V NOVEMBRI A V DECEMBRI 1989 NEZVONIL ZA TO, ABY…

17. nov. 2018 | Nekomentovaný výber

Zdroj obrázka:

URČITE SOM V NOVEMBRI A V DECEMBRI 1989 NEZVONIL ZA TO, ABY... 1

NEZVONIL SOM, aby sme si znovu potrebovali na verejnosti spoločne spievať jednu z najpopulárnejších pesničiek vtedajších revolučných námestí „Sľúbili sme si LÁSKU, … PRAVDU len, … VYDRŽAŤ, …NOVÝ DEŇ“ (

NEZVONIL SOM, aby sa „vláda jednej strany“ zmenila na vládu dvoch, zdanlivo protichodných straníckych skupín a koalícií, pravice versus ľavice, kresťanských versus sociálnych demokratov, konzervativcov versus republikánov, apod., ktorí hrajúc veľké divadlo pred verejnosťou v skutočnosti nechcú za žiadnych okolností pustiť medzi seba nikoho tretieho – tzv. NE-štandardné, NE-systémové politické subjekty a prirodzené osobnosti, ohrozujúce ťažko vytvorenú a pracne zabetónovanú tzv. „demokraciu“.

NEZVONIL SOM, aby sme si komunistické heslo „Na večné časy so Sovietskym zväzom a nikdy inak!“ zamenili za dnešné neo-marxistické: „Na večné časy s EU a NATO a nikdy inak!“, resp. aby nám namiesto červenej Moskvy vládol pruhovaný modrý Brusel s Washingtonom.

NEZVONIL SOM, aby sa po zrušení a odstránení vedúcej úlohy Komunistickej strany objavil v Ústave SR v článku č.7 a odseku 2 okrem iného aj tento závažný text: „Právne záväzné akty Európskych spoločenstiev a Európskej únie majú prednosť pred zákonmi Slovenskej republiky“.

NEZVONIL SOM, aby som sa mohol po odchode posledného sovietskeho vojaka z územia Československa opäť „tešiť“ z toho, že nám na našom území pochoduje BAGANDŽA iného, veľmi ochotného, „dočasne umiestneného“ OKUPANTA, tentoraz zo západu, samozrejme ako inak, so súhlasom a na pozvanie v predklone stojacich trans-análnych domácich vlastizradcov (presne ako v roku 1968). Kde je tá sľubovaná NEUTRALITA, vy, červeno-modrí a dúhoví tlčhubovia?!

NEZVONIL SOM, aby NAŠI VOJACI kráčali ako nevítaní a nenávidení OKUPANTI po pôde ďalekých krajín s úplne inou kultúrou a svetonázorom, čiže tam, kde to pre naše vlastné štátne a národné záujmy nemá absolútne žiadny zmysel ani logiku, a hlavne nemá to ani patričnú podporu u nášho obyvateľstva.

NEZVONIL SOM, aby sme sa namiesto internacionálneho „revolučného boja proti triednemu nepriateľovi“ stali aktívnou súčasťou demokratického „celosvetového boja proti terorizmu“ – bez konca – s tým, že sa postupne ukazuje, KTO vlastne tento medzinárodný TERORIZMUS VYTVORIL, naďalej ho PODPORUJE a FINANCUJE

NEZVONIL SOM, aby naša krajina bola ohrozovaná cudzími teroristami, pretože im ich vlastné domovy zničil ktosi ďalší.

NEZVONIL SOM, aby naše národy, ktoré nikdy nekolonizovali a neviedli dobyvačné a koloniálne vojny proti iným národom vo svete, dnes „platili“ za spravodlivo sa vracajúce dôsledky bývalým, aj súčasným, novodobým otrokárom, ktorí s tým vlastne dodnes neprestali.

NEZVONIL SOM, aby naša vlasť, ktorá bola bez dlhov, mala po toľkých rokoch od Nežnej revolúcie v rámci „budovania demokracie“ čoraz väčší dlh, ktorý už nie je možné splatiť nikdy! Mimochodom, kto sú tí, komu sú vlastne všetky štáty sveta dlžné a kto je ten veriteľ, keď samotné USA, náš terajší najväčší vzor slobody a demokracie, majú dlh najväčší?

NEZVONIL SOM, aby sme si prostredníctvom koncesionárskych poplatkov platili verejno-právne médiá, ktoré nás nehanebne klamú a slúžia tak iba záujmom cudzej moci.

NEZVONIL SOM, aby sme „diktatúru proletariátu“ zamenili za rafinovanú fašistickú diktatúru nadnárodných korporácií a finančných molochov, s prispením medzinárodných spolkov, alebo neprehľadných a hlavne nezverejnených, utajovaných obchodných zmlúv (TTIP, CETA, apod).

NEZVONIL SOM, aby sa naše prísne štátne normy, chrániace obyvateľstvo pred neoverenými potravinami („É-čka“, GMO, apod.) a nehmatateľným znečisťovaním životného prostredia (infra-žiarenie, wi-fi, elektrosmog, atď.) prispôsobovali novým technológiám tak, že zohľadňujú vlastne iba zisk nadnárodných spoločností, samozrejme, za obrovskej reklamnej podpory masmédií

NEZVONIL SOM, aby vládnuci systém namiesto špicľovania občanov agentmi Štátnej bezpečnosti, využil vedecko-technický pokrok na súčasné tzv. „monitorovanie“ občanov všadeprítomným okom „Veľkého Brata“, a to sofistikovanejšími metódami – v súlade s Orwellovým románom „1984“.

NEZVONIL SOM, aby udavačov Štátnej bezpečnosti (väčšinou utajených) nahradili štátom a Európskou úniou verejne uznávaní a dokonca odmeňovaní novodobí udavači, ktorí navyše majú možnosť dokonca aj školiť protiextrémistické jednotky v policajnom zbore

NEZVONIL SOM, aby som znovu zažíval tzv. „demokratickú“ atmosféru všeobecnej cenzúry, zakázaných kníh, či filmov na indexe – v rámci boja proti extrémistom a nebezpečným konšpiračným teóriám.

NEZVONIL SOM, aby trestné komunistické tábory, kde boli sústredení tzv. „nepriatelia a rozvracači socialistického zriadenia“ napr. v uránových baniach, nahradili tzv. „proti-systémoví nepriatelia“ dnešnej západnej demokracie s tým, že na rozdiel od hrubých zločinov komunistov proti ľudskosti sa dnes ten istý zločin zastrašovania a potierania slobody slova deje rafinovanejším spôsobom prostredníctvom ekonomického vydierania, bankového otroctva a s tým súvisiacimi zničujúcimi exekúciami.

NEZVONIL SOM, aby kompletnú bezplatnú zdravotnícku starostlivosť (jediná platba pacienta bola vtedy za recept v hodnote 1,- Kčs), aby ju nahradila dnešná demokraticko-liberálna zdravotná starostlivosť, ktorá v rozpore s Ústavou a so sľubmi ústavných činiteľov nie je vôbec komplet BEZPLATNÁ.

NEZVONIL SOM, aby vysoká úroveň nášho školstva na všetkých stupňoch spadla na úroveň rozvojových krajín, pričom v mnohých, najmä úplne nepotrebných humanitných odboroch, na vysokoškolský titul treba vynaložiť ani nie 10% z námahy tých ostatných – pre národné hospodárstvo potrebných odborov.

NEZVONIL SOM, aby naše skvele fungujúce poľnohospodárstvo bolo úplne zlikvidované, aby po vstupe do EU mali naši poľnohospodári výrazne menšie dotácie než ich kolegovia na západe, a touto administratívnou direktívou neboli v rámci tzv. „slobodného“ EU-trhu vlastne konkurencie-schopní.

NEZVONIL SOM, aby sme sa stali potravinovo a priemyselne NESEBESTAČNÍ, a tak sa stali pre západ iba stokou, kam nám za drahé peniaze v rámci voľného liberálneho obchodu ktosi milostivo predáva odpadkový, druho- a treťo-triedny tovar, ktorý by si tí istí exportéri nikdy nedovolili dodať na ich domáci trh – pod tou istou nálepkou a značkou.

NEZVONIL SOM, aby lesy, pôda a voda prešli do vlastníctva nadnárodných cudzích spoločností. Veď lesy, pôdu a vodu ste nestvorili vy, privatizéri, úžerníci a zradcovia národa!

NEZVONIL SOM, aby nám z nového EU-politbyra určovali, ako má vyzerať mrkva, uhorka, aký veľký plameň na sviečke smie byť, aký výkonný vysávač môžem doma používať, aby nám z EU-politbyra zakazovali pestovať čoraz väčšie množstvo životodarných byliniek, aby nás označkovali číslami namiesto rodných čísel ako väzňov v komunistických a nacistických lágroch, a mnoho podobných výplodov chorých mozgov.

NEZVONIL SOM, aby najväčšia cirkev, popri špekulatívnej NE-odluke od štátu, využila dianie po Nežnej revolúcii na reštitúcie, čiže na znovu-obohacovanie sa vo svoj prospech a kšeftovanie s majetkami, ktoré pred stáročiami v rozpore s Božími prikázaniami nadobudla krvavým inkvizičným stredovekým terorom, pričom ani dnes nie je problém, s „požehnaním“ šéfov Vatikánu, elegantne a potichu sa zbaviť tých nepohodlných a neposlušných – vo vlastných radoch.

NEZVONIL SOM, aby pod rúškom ochrany práv žien a detí sa cielene rozbíjali klasické rodiny a násilím doslova kradli deti rodičom so súhlasom štátu a sociálnych služieb po vzore západu

NEZVONIL SOM, aby v budúcnosti boli na školských dotazníkoch pre prijímacie skúšky večné pojmy „OTEC“ a „MATKA“ vymazané a nahradené nemorálnymi pojmami „RODIČ 1“ a „RODIČ 2“.

NEZVONIL SOM, aby sa naše maloleté deti už v predškolskom veku namiesto hrania sa s vláčikmi a bábikami oboznamovali s erotogénnymi zónami (aj u opačného pohlavia), nevynímajúc aj tzv „moderné“ sexuálne školské učivo, ako sa napríklad nasadzuje kondóm

NEZVONIL SOM, aby naši terajší NE-ľudoví politici v rámci Kalergiho plánu a PAN-Európskeho hnutia, zamenili v Európe poslušného „budovateľa komunizmu“ za nový druh nevedomého a politicky korektného MULTI-KULTI-GENDER mutanta – „EURO-SAPIENS“ s IQ80.

NEZVONIL SOM, aby MENŠINA ROZKAZOVALA DRVIVEJ VÄČŠINE, aby minorita URČOVALA prostredníctvom agentúr zarábajúcich na príleve ilegálnych privandrovalcov, alebo domácich pedofilov a iných novo-vyprodukovaných „rodov“, nastrčených a zaplatených lokajov (hlavne v politike) majoritnému obyvateľstvu, aké tzv. „hodnoty“ sa budú odteraz v štáte uctievať a dodržiavať, a hlavne čo, resp. kto už viac nesmie byť ani len kritizovaný.

NEZVONIL SOM, aby naše dôchodky po desaťročiach pilnej práce boli menšie, než sú náklady štátu na jedného ilegálneho ekonomického imigranta, pričom aj správa OSN z 27.apríla 2017 svedčí o tom, že iba 2,65% imigrantov boli praví, nefalšovaní utečenci

NEZVONIL SOM, aby nám nejakí nekompetentní Euro-úradníci spoza hraníc určovali, kto na našom zvrchovanom území bude žiť a koho my musíme prijať, lebo …. Európska únia a jej Jadro!

NEZVONIL SOM, aby bol americký vlastenec označený našimi kaviarenskými povaľačmi ako príkladný „patriot“, ale taký istý vlastenec doma u nás aby bol tými istými vyškolenými tzv.„odborníkmi“ plošne označený za extrémistu, nebezpečného radikála, „nácka“, apod.

NEZVONIL SOM, aby nevolení agenti mimovládnych agentúr, treťo-sektorových nadácií, cudzích mocností a predovšetkým záujmov mali u nás väčšie slovo než volení zástupcovia ľudu.

NEZVONIL SOM, aby na zvolenie prezidenta a zástupcov ľudu na všetkých úrovniach stačil TEORETICKY iba JEDEN jediný (!) volič (nulové kvórum), ale na právoplatnosť ľudového referenda nám občanom predstavitelia štátnej moci, ktorých si ale pravidelne volíme my sami, milosrdne určili už NE-nulové, 50%-tné kvórum (!!!), čím až na malé výnimky si zabezpečili istotu nefunkčnosti každého budúceho ľudového hlasovania a v prípade, že by predsa len bolo úspešné, nemusia ho nami volení politici vôbec rešpektovať

NEZVONIL SOM, aby naše súčasné politické tzv.„elity“ poukazovali na fašistov v slovenskej politike, ale naozajstný fašistický, neonacistický, pro-banderovský štátny prevrat na Ukrajine (odobrený v USA a v centrále EU) novodobým farizejom vôbec nevadí, pretože súčasné „euro-hodnotové bruselské politbyro“ tento protiústavný ukrajinský puč označilo ako prejav nespokojnosti ľudových más so štátnou korupciou

NEZVONIL SOM, aby svojou nekompetentnou hospodárskou a vlastizradnou politikou štát pod vedením kresťanských a sociálnych tzv. demokratov doslova vyháňal za hranice státisíce domácich obyvateľov, a tým sa umelo vytváral dojem, že miera nezamestnanosti u nás klesá, aby sa potom oficiálne mohlo prehlasovať, že nám chýbajú pracovné sily.

NEZVONIL SOM, aby som sa po rokoch tzv. „demokracie“ dočkal verejného vyjadrenia bývalého ministra spravodlivosti a sudcu Najvyššieho súdu SR, že na Slovensku bola PROTIÚSTAVNE potichu zamenená „prezumpcia neviny“ za „ PREZUMPCIU VINY“, takže napĺňa sa obava, že už v niektorých prípadoch nebude štát musieť dokazovať obvinenému vinu, ale OBVINENÝ (možno aj zatknutý spoza mreží) BUDE MUSIEŤ DOKAZOVAŤ SVOJU NEVINU!

NEZVONIL SOM, aby najvyšší štátni a ústavní činitelia skoro po 25-tich rokoch existencie samostatného Slovenska začali s demontážou slovenskej štátnosti otvorením jednej mimoriadne nebezpečnej Pandorinej skrinky, a to tým, že protiústavne zrušili amnestiu do minulosti.

NEZVONIL SOM, aby sme sa po potlačení československého „ostrova slobody“ v roku 1968 sovietskymi a spojeneckými tankami Varšavskej zmluvy dnes dožili toho, že bez mandátu obyvateľov Slovenska, bez referenda, sa naši politici rozhodli vohnať našu krajinu do akéhosi Jadra EU, aby sme tentoraz poslušne odovzdali inej centrále moci aj tie posledné zbytky národnej a štátnej suverenity a slobody. Tej slobody, kvôli ktorej som aj ja zvonil v roku 1989!

NEZVONIL SOM, aby sme organizátorom tohto celosvetového zmätku a chaosu na všetkých úrovniach života dovolili zmeniť heslo bojovníkov za Pravdu Všetci za jedného, jeden za všetkých! na smutné heslo dnešných dní: Jeden proti ostatným, všetci navzájom proti sebe!, resp. ROZDEĽUJ A PANUJ!

 

0 komentárov