Ružomberčanku zadržala polícia, hrubo zneuctila islamský Korán – Slovensko – TERAZ.sk

17. feb. 2017 | Nekomentovaný výber | 11 komentáre

Zdroj obrázka:

Ružomberčanku zadržala polícia, hrubo zneuctila islamský Korán - Slovensko - TERAZ.sk 1Sheila Sz. uverejnila na sociálnej sieti príspevok. Sú v ňom fotografie, na ktorých drží v ruke knihu s anglickým nápisom The Quran, ako roztrhanú knihu podpaľuje a močí na listy z knihy.

Zdroj: Ružomberčanku zadržala polícia, hrubo zneuctila islamský Korán – Slovensko – TERAZ.sk

11 komentárov

  1. Keď prišli po komunistov, mlčal som, lebo som nebol komunistom.
    Keď prišli po sociálnych demokratov, mlčal som, lebo som nebol sociálnym demokratom.
    Keď prišli po odborárov, mlčal som, lebo som nebol odborárom.
    Potom prišli po mňa, zrazu nebolo nikoho, kto by sa ma zastal.
    Martin Niemöller

  2. Mlade teliatko sa chcelo vyjadrit. A teraz jej slovensky stat znici zivot. Prosim par faciek na holu a skolenie ze takto sa protest nerobi a zabudnime. Ale nie tu sa z toho urobi afera ako keby nebolo dost inych problemov. Takto si vazime svojich obcanov. A pritom urobila len to co vo velkom predvadza druha strana. Ale to su asi bojovnici sa lepsie zajtrajsky

    • není vubec zadne telatko, velmi se mylite. je velmi inteligentni, vi co chce a ma velice spatne zkusenosti s cernosskymi migranty (Finsko) a s cigány (Slovensko).

    • V bývalom Československu ako v jedinom kresťanskom štáte na svete oficiálne popravili kňaza, tiež „bojovníka za lepšie zajtrajšky“.

  3. očúranie papiera sa môže niekomu zdať divné,ale ako radikálne vyslovenie neúhlasu to nemôže žiaden sudca považovať za trestný čin. Je to len papier a aj keby očúrala bibliu je mi to jedno a verím že to bude jedno aj Ježišovi. Ale viem že Ježiš by určite tých darmožráčov z parlamentu vyhádzal raz dva ako vyhádzal tých farizejov v tom príbehu.

    • Ježiš vyhádzal kupcov. Že vraj.

  4. Kedy policia a SISka budu pracovat pre to za co su platen?Kedy budu chranit obcanov a narod?Kedy pozatvaraju GORILY A GUENEROPOLITIKOV zlocincov ako COLA GORILA FICO?Oni pachaju genocide naroda a organizovane vykradanie Slovenska.Najnovsie ta banda FICO zlocinec Cola gorilla=mongolid-mafian v kruhoch s prezivkou BUGY Bugar a ten zlodej s celou rodionou hanba naroda trulo ako mongolid Hotrhy(admiral bez mora) kapitan Danko uz pouzivaju metody GESTAPA.Prenasleduju a provokuju svetove capacity akou je prof.Milan DURICA.Prenasleduju patriotov a zradzaju Slovensko za morom.A POLICIA,PROKURATURA,SISka vsetci sluzia GORILAM.Co je to za svincik tato 25 rocna SR vo svete volana GORILA-land.STOP PRAKTIKAM GESTAPA ZLOCINCA KALINAKA!!!!

  5. V dejepise sme sa učili, že národy mohamedánov boli po celé storočia iba výbojné a agresívne. Hovorí o tom kultúra ( literatúra ) našich praotcov. Bránili svoje kresťanské rodiny a národy aj pred votrelcami tohto druhu. V podstate sa dejiny trochu inak cyklicky opakujú. Nečudo, že čoraz viac ľudí z mesiaca na mesiac sa spoločensky mobilizuje na odpor aj voči oficiálnej štátnej a európskej politike.

  6. A kto a kedy zatváral alahovcov keď vypaľovali kresťanské kostoly, zabíjali nevercov teda AJ kresťanov, vyhrážali sa terorizmom voči nám ?????? Zúfalci Slopáci. Kto nás pred nimi ochráni ak nie my sami ?????????????