Donald Trump označil Georga Sorosa za národnú bezpečnostnú hrozbu.

2. feb. 2017 | Nekomentovaný výber | 5 komentáre

Zdroj obrázka:

Preklad SV 4-2017

Donald Trump označil Georga Sorosa za národnú bezpečnostnú hrozbu. 1

zdroj:http://washingtonfeed.com/trump-to-declare-george-soros-national-security-threat.html#.WI4ltp_copQ.twitter

Donald Trump plánuje označiť miliardára a elitára Georga Sorosa za „hrozbu národnej bezpečnosti“  Spojených štátov amerických.  

Ako uvádza Kremeľ, minister zahraničných vecí Sergej Lavrov bol požiadaný Trumpovým prechodným teamom, aby poskytol akékoľvek, alebo všetky spisy týkajúce sa Sorosa – citujúc z oficiálneho vyjadrenia Nariadenia prezidenta zo 6-teho marca 2014 podpísaného prezidentom Obamom a nazvaného Blokovanie majetku istých osôb podporujúcich situáciu na Ukrajine:

„Ja, Barak Obama, Prezident Spojených štátov amerických, považujem činy a politiku ľudí, ktorí podrývajú demokratické procesy a inštitúcie na Ukrajine, ohrozujú jej mier, bezpečnosť, stabilitu a teritoriálnu integritu, a prispievajú k zneužívaniu jej majetku, za mimoriadnu a výnimočnú hrozbu pre národnú bezpečnosť a zahraničnú politiku Spojených štátov, a týmto vyhlasujem stav núdze, aby sme sa dokázali s touto hrozbou vysporiadať.“

Portál Whatdoesitmean.com informuje:

V podkladových dokumentoch pripojených k tejto diplomatickej požiadavke, pokračuje sa v tejto správe, Trumpov prechodný team vyhlásil, že 25 dní po podpísaní tohto Nariadenia prezidenta prezidentom Obamom, 31. marca 2014, diplomatická pošta Spojených štátov ukázala, že Soros skutočne pracoval na „podrývaní procesov a inštitúcií na Ukrajine“ a v skutočnosti, de facto ovládal túto krajinu – a bol to on, kto na stretnutí s americkým veľvyslancom na Ukrajine Geoffreyom Pyattom „vytvoril základ pre vojnu“ svojim vyhlásením, že „plán federalizácie ponúkaný Putinom Merkelovej a Obamovi bude mať za následok získanie vplyvu Ruska, a de facto získanie kontroly nad východnými regiónmi na Ukrajine.“

 

Plán federalizácie (podobný plánu Spojených štátov) pre Ukrajinu podporovaný prezidentom Putinom, kancelárkou Merkelovou a prezidentom Obamom, vysvetľuje táto správa, by vytvoril mierový priestor pre presun moci v tejto krajine – ale kvôli Sorosovým nelegálnym zásahom, viedol namiesto toho k masovým konfliktom a krviprelievaniu , zomrelo kvôli nemu odhadovaných 9 600 mužov, žien a detí.

 

Prečo samotný prezident  Obama nepotrestal Sorosa za to, že je hrozbou národnej bezpečnosti Spojených štátov potom, čo hrubo porušil toto Nariadenie prezidenta, vysvetľuje táto správa,  bolo kvôli tomu, že Soros zaplavil Obamovu a Hillary Clintonovej Demokratickú stranu ohromujúcimi 100 miliónmi dolárov na predvolebnú kampaň – a zmenil túto kedysi rešpektovanú politickú stranu známu ako „Jeffersonova strana“ na dnes známu „Sorosovu stranu“ a týmto ju, v skutočnosti, zničil.

 

Začiatkom roku 2004, pokračuje sa v správe, Soros začal preberať moc v Demokratickej strane idúc do vojny proti americkému ľudu a demokracii vyhlásiac, že „je stredobodom môjho života“ a „záležitosťou života a smrti“. Zaprisahal sa, že by sa stal chudákom ak by sklamal prezidenta Spojených štátov amerických. Jeho snahy však skončili porážkou, pre oboch, neho i samotnú Demokratickú stranu, ale spôsobili jej transformáciu na ľavicovú liberálnu komunistickú organizáciu akou je dodnes.

Až do posledných prezidentských volieb v roku 2016, poznamenáva správa ďalej, Soros zdvojnásobil svoju snahu zničiť Spojené štáty s tým, že sa stal najväčším prispievateľom Hillary Clintonovej a mužom v zákulisí. Lenže v roku 2016 americký ľud odmietol jeho globalistickú „víziu otvorenej spoločnosti“ obrátiac sa miesto neho k Donaldovi Trumpovi, ich neskoršiemu leaderovi.

So svojou bábkou Hillary Clintonovou boli porazení, ale jeho, dnes ním úplne ovládaná, komunistická Demokratická strana tiež stratila moc, konštatovali v tejto správe experti MoFA. Teraz Soros všetku svoju finančnú moc obrátil proti novozvolenému prezidentovi Trumpovi hovoriac, že „demokracia je dnes v kríze“, pretože americký ľud „zvolil podvodníka a možno aj budúceho diktátora za svojho prezidenta“ . A minulý týždeň podobne vyhlásil ďalšiu vojnu proti všetkým kresťanom sľúbiac, že preskúma všetky „zákony za život“ (proti potratom) v každej katolíckej krajine na celom svete.

Vybudujúc si zlovestnú reputáciu pažravého miliardára už v skorých deväťdesiatich rokoch, keď úplne sám bez pomoci spôsobil ekonomickú krízu vo Veľkej Británii vsadiac proti britskej libre (Čierna streda) a zarobiac viac než jednu miliardu dolárov na úkor britských občanov, ktorých životy a majetok zničil. V dodatku FSB k tejto správe sa uvádza, že Soros bol predtým v relácii 60 minút správ nazvaný „záhadným“. V rozhovore s americkým novinárom Stevom Croftom veselo priznal, že rok 1944, počas vrcholiacej Druhej svetovej vojny, bol najšťastnejším rokom v jeho živote, pretože zarobil svoje obrovské peniaze na konfiškácii majetku Židov poslaných nacistami na smrť do koncentračných táborov.

 

STEVE KROFT: Chápem to tak, že ste si vychádzal s týmto vaším protektorom, ktorý prisahal, že ste jeho adoptovaným krstným synom.

GEORGE SOROS: Áno. Áno.

STEVE KROFT: Vychádzal, a v skutočnosti pomáhal pri konfiškácii majetku vašich krajanov Židov, priateľov a susedov.

GEORGE SOROS: Áno. To je pravda. Áno.

STEVE KROFT: Myslím, že takáto skúsenosť by poslala veľmi veľa ľudí na psychiatriu na veľa, veľa rokov. Bolo to ťažké?

GEORGE SOROS: Nie, vôbec nie. Vôbec nie, mne sa to celkom páčilo.

STEVE KROFT: Žiadne pocity viny?

GEORGE SOROS: Nie, len pocity absolútnej moci.

Dnes sa tento Sorosov svet „okolo neho rozpadá“, poznamenali v tejto správe experti MoFA. Soros začal používať prezidenta Putina ako strašiaka, tak aby odvrátil pozornosť od mnohých svojich zločinov. On je ten, kto v Spojených štátoch podporuje republikána Johna McCaina (ktorého Soros platí od roku 2001), republikánskeho senátora Lindseya Grahama (ktorého Soros platí už dlho) a republikánskeho guvernéra štátu Ohio Johna Kasicha (ktorého Soros platil, aby sa stal prezidentom v prípade, že by Hillary Clintonová prehrala) – a všetkých tých, ktorí spolu s ich Sorosom platenými spojencami v Demokratickej strane, začali v Amerike vytvárať hystériu, že „Rusi už prichádzajú“ v takej miere, akú sme nevideli od studenej vojny.

 

Pretože Soros dnes používa svoju finančnú moc na korupciu a zničenie Republikánskej strany tak, ako to robil aj s Demokratickou stranou, uzatvára táto správa, jedinou prekážkou stojacou mu v ceste je novozvolený prezident Trump – ktorý dokonca ani teraz, hoci je napádaný každú hodinu Sorosom riadeným mainstreamovým propagandistickým „falošným spravodajstvom“, neukazuje žiadne známky ústupu voči tomuto zlému nacistickému monštru, ktorého musí zničiť kvôli celému svetu, ako aj kvôli sebe samému.

5 komentárov

  1. Trump asi tazko. Ved za ministra financii si vybral cloveka, ktory je so sorosom jedna ruka, spolu zakladali investicne fondy a na krize spolu zarobili miliardy.

    • Ha-Ha-Ha … možno máte pravdu, ale poznáte také niečo námornícke, že: Muž cez palubu !!! ?

  2. George Soros je žumpa, vieme to dávno, ale že aj kanibal požierajúci svojich, to by ma nenapadlo ani vo sne. Dúfam,že prezident Trump toto zombie monštrum zlikviduje. Ale, smiešna mi je predstava, ako sa budú krútiť „huby“ mainstreamovým moderátorom, keď budú musieť na Sorosa nadávať a ešte „včera“ od neho brali peniaze. Nemyslím na rôzne tzv. Ľudskoprávne organizácie a Thing tanky – tam sú poväčšine ľudia, čo majú srdce v análnom otvore, oni sa len otrasú a budú hľadať ďaľšieho DONORA.

    • G.Soros je predaný žid kresťanovi, čo ho za peniaze pritulil a vychoval ako syna. No ostal v ňom nenavistny sionsky démon čo teraz sa mstí za záchranu života práve na tych, čo im viera kázala mu pomôcť ako bliznemu.

  3. Trump ma pravdu.Teno ZODO-POTKAN musi ist 3 metre pod zem.STOP OBREZANCOM ZIDSIONISTO-POTKAN BASTRADOM A ICH PRISLUHOVACOM!!!