FOTO:Proti Trumpovi protestovali tisíce ľudí v USA, Európe i Austrálii.

21. jan. 2017 | Nekomentovaný výber | 3 komentáre

Zdroj obrázka:

FOTO:Proti Trumpovi protestovali tisíce ľudí v USA, Európe i Austrálii. 1Na zhromaždení v centre austrálskeho Sydney zaznamenali až desaťtisícovú účasť. Organizátori pritom zdôraznili, že ide o všeobecný protest proti nenávisti, úzkoprsosti a mizogýnii.

Zdroj: FOTO:Proti Trumpovi protestovali tisíce ľudí v USA, Európe i Austrálii – Zahraničie – TERAZ.sk

3 komentáre

  1. Aaale prdlajs, oni protestujú lebo sa končí éra kedy mohli žiť z amerických dotácií kdejakým parazitom, ktorí dostávali peniaze za šírenie blábolov ktorým môže veriť iba blbec. Trump rozhodne nie je Rusofilom a jeho politika bude tvrdá, ale ono obamovsko-clintnovské blablabla nič nerobenie je „over“ . A to je to za čím je ľúto týmto pokrytcom, lajdákom a impotentom. Viete že vraj jedna štvrtina poslancov nemeckého parlamentu neukončila okrem základnej žiadnu školu ? Nigel Farrage otvorene plieskal do tvári poslancom európskeho parlamentu že v živote nikdy nič poriadneho nerobili. A tí sa skôr divili jeho odvahe ako by protestovali.

    • A Nigel Farrage čo také v živote urobil?

  2. Eklatantný príklad/dôkaz tvrdenia ktoré platilo, platí a bude platiť : proletári fšetkých kravín SPOJTE SA ! Pre takýchto je Chávezova Venezuela či Kimova Sev. Kórea rajiom na zemi.