Slniečkari, vy tú krv na chodníkoch neutierate. Naštvaný český veterán volá po tom, čo sa teraz musí urobiť v Európe.

21. dec. 2016 | Nekomentovaný výber | 2 komentáre

Zdroj obrázka:

Slniečkari, vy tú krv na chodníkoch neutierate. Naštvaný český veterán volá po tom, čo sa teraz musí urobiť v Európe. 1Rok sa zišiel s rokom a nič sa nezmenilo. Čas, ktorý uplynul od vraždenia v Paríži, Bruseli a Nice ukázal, že Európa je proti invázii radikálnych moslimov a islamistických vrahov stále bezbranná. A politici, ktorí to spôsobili – v prvom rade nemecká kancelárka Merkelová – a ktorí žijú v bezpečí za telami svojich bodygardov, túto tvrdú realitu stále ignorujú a zmysluplné riešenie doteraz nepriniesli.

Zdroj: Slniečkari, vy tú krv na chodníkoch neutierate. Naštvaný český veterán volá po tom, čo sa teraz musí urobiť v Európe | ParlamentneListy.sk – politika zo všetkých strán

2 komentáre

  1. 3 svetová vojna sa už začala! Má iní priebeh ako ostatné dve.Je tichá,zákerná.Infiltrácia do Európy(islamisti,radikalisti) a následné bombové a iné útoky–1atentátnik pri útoku zoberie zo sebou 5-10-20 a viac Európskych obetí !!! POSADIŤ VŠETKÝCH NA VLAK A POSLAŤ SPAEŤ ODKIAĽ PRIŠLI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ináč bude horšie 🙁 Európa spamaetaj sa !!!

  2. Európa nie je bezbranná ONA je priam hlúúúúpa !!! Totálne strata pudu sebazáchovy.