Krajina zmatených mileniálů | A2larm

12. dec. 2016 | Nekomentovaný výber | 2 komentáre

Zdroj obrázka:

Krajina zmatených mileniálů | A2larm 1

Největší podporu mezi lidmi ve věku osmnáct až třicet devět let má Kotleba – Ľudová strana Naše Slovensko známého fašistického vůdce Mariána Kotleby. Až devadesát procent z nich dokonce nemá vůči stylu, programu a plánům strany žádné výhrady.
Stačí si zajet vlakem ani ne sto kilometrů od Bratislavy a pochopíte proč. Poznáte totiž skutečnou tvář slovenské strukturální chudoby, která postihuje celé komunity.

Zdroj: Krajina zmatených mileniálů | A2larm

2 komentáre

  1. Všetko čo je 100km vzdialené od Bratislavy je na Slovensku odsúdené k Existenčnej ekonomickej samovražde, chudobe, živoreniu ,neprosperite… Žiaľ je to tak, politikom je to úplne ľahostajné. Preto ľudia hľadajú extrémne riešenia v politike. Pre dementov vysvetlim ,ze pojem extrém a vlastný názor, neznamená fašizmus.

  2. Známy fašistický vodca bol Hitler, trochu menej známy neofašistický vodca je ukrajinský Jaroš. Keby ním bol aj Kotleba, som presvedčený, že by nesedel v parlamente ale v chládku /a to si nerobím o našom právnom štáte žiadne veľké ilúzie/. Ak českí novinári potrebujú riešiť radikálov majú ich dosť doma /napr. tzv. Klinika/.