MIMORIADNE SPRÁVY z Európskej únie: Práve sme prijali 50 miliónov cudzincov, víza nepotrebujú!

8. dec. 2016 | Nekomentovaný výber | 3 komentáre

Zdroj obrázka:

MIMORIADNE SPRÁVY z Európskej únie: Práve sme prijali 50 miliónov cudzincov, víza nepotrebujú! 1Napätie kvôli utečeneckej kríze narastá, a najnovší krok Európskej únie voči žiadateľom o azyl situácii určite nepomôže.

Zdroj: MIMORIADNE SPRÁVY z Európskej únie: Práve sme prijali 50 miliónov cudzincov, víza nepotrebujú!

3 komentáre

  1. Otrokarne (zahranicne firmy s minimalnou mzdou) nemaju dost otrokov, to je vsetko… Teste sa „robotnicka trieda“ az znova klesnu mzdy… Dakujet socialnym demokratom co ste volili aj za ten kus suchej korky…

    • Myslim, ze sa nemusis nejak extra bat. Lebo ti imigranti sem prichadzaju s predstavou „az do smrti vsetko gratis na pozvanie pani Merkel“ a pracovat za nase almuzny je ochotnych tak 5% (a to som este optimista). Len zamestnavatelom to este nedocvaklo.

      • Sa TO uz deje a hlavne tu na vychode. Autobusmi denne vozia z okolitych ubytovni rumunskych a ukrajinskych robotnikov na prevadzky kde nie su ochotny zahranicni otrokari platit domorodcom.
        DEJE SA TO DLHSIE AKO LEN ROK…
        Co som posobil v personalistike, tak pred „krizou“ otrokari vazne uvazovali vozit aziatov ako pracovnu silu na neobsaditelne miesta vo vyrobnych prevadzkach do europy.