POMÝLENÁ PREDSTAVA O ALTERNATÍVNOM SPRAVODAJSTVE A NEZÁVISLOSTI MÉDIÍ

6. dec. 2016 | Nekomentovaný výber | 5 komentáre

Zdroj obrázka:

POMÝLENÁ PREDSTAVA O ALTERNATÍVNOM SPRAVODAJSTVE A NEZÁVISLOSTI MÉDIÍ 1Alternatívne spravodajstvo, nezávislé médiá. V poslednej dobe sa človek s týmito výrazmi stretáva na každom kroku. Nové a nové projekty zastrešujúce sa tým

Zdroj: POMÝLENÁ PREDSTAVA O ALTERNATÍVNOM SPRAVODAJSTVE A NEZÁVISLOSTI MÉDIÍ

5 komentárov

  1. Zial po celom svete sa siri sidosvindel a zidoojeb cez hlavne emdia ktore ovladaju obrezanci.Ukazka ako posledne volby v PRAVEJ RISE ZLA ZIDOSIONISTICKO-IMPERIALISTICKEJ USA Zidia vsetko mozne-nemozne robily aby ich hupaci konik Clintonova vyhrala prezidentske volby.Zial je to po celom svete a je cas obrezancom zobrat z ruk tieto masmedia.JE DOBRE NA SLOVENSKU EXISTUJE SLOBODNY VYSIELAC BANSKA BYSTRICA.My zijuci po svete cenime najme ozdobu demokracie,plurality a tou je vysielanie relacie KONSPIRACNY BYT Slovenskeho Snowdena Mr.MARTINA BAVOLARA.Volame aj zo sev.Ameriky skade pisem BAVOLAR NA HRAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Nuž … taškááá téma. Pravda je len na 2 miestach – v nadpide jedných novín (?) a u Pána Boha. Fšetko ostatné je len ( v závislosti od motivácie, morálky a hĺbke znalostí hlásateľa) viac alebo menej sa usilujúce snaženie o priblíženie sa k nej.

    • Trolovia Valdimíra Putina majú stále to isté zadanie.
      Vyvolávať nepokoje, šíriť nenávisť, rozosievať klamstvá.
      Predtým putinovská propaganda štvala proti Obamovi a Clintonovej,
      teraz sa už začína preorietovávať na Trumpa.

      • A UStrolovia majú za úlohu zahmlievať, zahmlievať a zahmlievať…