Rezolúcia EP proti ruským médiám tlačí EÚ do medzinárodnej izolácie.

28. nov. 2016 | Nekomentovaný výber | 7 komentáre

Zdroj obrázka:

Rezolúcia EP proti ruským médiám tlačí EÚ do medzinárodnej izolácie. 1Ako je známe, Európsky parlament (EP) prijal 23. 11. 2016 rezolúciu pod názvom Stratégia EÚ ako čeliť propagande tretích strán, ktorou vyjadril znepokojenie z narastania radikálnej islamistickej a ruskej propagandy namierenej proti EÚ. Za hlavné „informačné hrozby“ – popri rôznych nadáciách a platených diskutéroch na sociálnych sieťach – označil tlačovú agentúru Sputnik, televíznu stanicu Russia Today (RT), fond Ruský svet a federálnu agentúru Rossotrudničestvo pôsobiacu pod gesciou MZV RF.

Zdroj: Rezolúcia EP proti ruským médiám tlačí EÚ do medzinárodnej izolácie – ZEM & VEK

7 komentárov

  1. Putin len zrozumitelnym sposobom,aby tomu rozumel kazdy,popisuje deje,zamery zapadu a vysvetluje postoje RF.Ak chceme vediet a pocut ,co si myslia a hovoria v Rusku,mali by sme si urobit cas a vypocut ich.Aku nenavist siri Rusko vo svete/zvedavec4/?Rusko je tu a bez neho nie je mozne robit bezpecnostnu politiku EU/povedal Junker/

  2. Ide opäť (koľký už raz) o zámerné spájanie nespojiteľného (radikálny islamizmus a RF). Akoby sa chcelo prípadným kritikom tejto rezolúcie povedať: „tak vy ste podporovatelia radikálneho islamizmu?!“ Hoci kritik by mal na mysli, že je proti takému spájaniu nespojiteľného.

  3. Putinovská propaganda šíri po celom svete nenávisť a zlobu.
    Stratégiou moskovskej propagandy je spochybňovanie a vyvolávanie zmätku.
    Postupujú presne podľa návodu vypracovanom boľševikmi, pri ich plánoch na ovládnutie sveta.

    • Rusku úplne stačí hovoriť pravdu. A to je to, s čím si nevie ta partia v Bruseli rady. Ľudia neveria Ruskej propagande „bezhlavo“, oni si preverujú informácie, či už idúce z Ruska, alebo z Bruselu (pre zjednodušenie) a ako vidno absolútna väčšina verí správam z tzv. Ruskej propagandy, lebo sa presviedčajú jej pravdivosti.

      • tomu tupcovi zbytočne vysvetluješ,nikdy to nepochopí

    • A čo šíri po celom svete obamovská propaganda? Aha, už viem mier lásku a slobodu. A preto do zbrojenia investujú viac ako celý ostatný svet dohromady…

    • O akom sireni nenavisti to hovoris?Na com ficis?RF nechce ziadne ovladnutie sveta,ale nedovoli,aby sa agresivne NATO,priblizovalo k jej hraniciam…a to je cela nenavist a zloba zo strany RF,hlupe decko !