Zomrel Fidel Castro

26. nov. 2016 | Nekomentovaný výber | 6 komentáre

Zdroj obrázka:

fidel-castro-factsKubánsky exprezident, ktorý nechal zoštátniť priemysel na Kube, krajinu viedol k socializmu a Sovietom nechal rozmiestniť rakety na na odstrašenie USA, je po smrti.

Zdroj: Zomrel Fidel Castro

6 komentárov

  1. R.I.P.

  2. Cest jeho pamiatke pravy bojovnik ako Che Gevara.

  3. Výnimočný muž. Odchádza s ním jedna epocha. Vzor revolucionára. Milovaný Kubánčanmi. Nenávidený prebehlickými zradcami v USA. Jeho pohrebu sa zúčastní elita zemegule, podobne ako na pohrebe Josipa Boza Tita.

    • Ja by som ho tolko neglorifikoval.. Vypocuj si relaciu s kubancom zijucim na Slovensku v Banskej Bystrici, .. On popisal z vlastnej osobnej skusenosti ako system na Kube funguje. Dodnes tam z casu na cas cestuje, kvoli rodine..Vyjadrovat sa k cloveku len na zaklade nekrologu po jeho smrti je troska uletene.. chyba ti sirsi pohlad.. Aj ked sa to v ziadnom pripade nevylucuje s tym, ze mozme Castra povazovat v niektorych jeho cinoch za hrdinu.. Objektivita je vsak namieste, nesmie chybat,.Ani vtedy nie, ked dany clovek zomrel.

      • Ahoj. Uznávam argumenty. Avšak, (podľa mňa) z jedného osudu človeka nemožno súdiť celý systém. 90% Kubáncov Fidela miluje.

      • pravda, pravda, suhlasim, jedna lastovicka leto nerobi..